شرکت همراه کسبوکارهای هوشمند؛ دو پنل تخصصی با عناوین «نقش کیف پول الکترونیک در توسعه اقتصاد دیجیتال» و «نقش تلکام در صنعت بورس، بانک، بیمه» در حاشیه سومین روز از برگزاری شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی برگزار کرد.
به گزارش پیام کنفرانس؛ همزمان با شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی صنعت مالی در تاریخ 21 مرداد ماه 1403 (بورس، بانک، بیمه) دو پنل تخصصی «نقش کیف پول الکترونیک در توسعه اقتصاد دیجیتال» از ساعت 10 تا 12 و پنل «نقش تلکام در صنعت بورس، بانک، بیمه» از ساعت 13 تا 15 توسط روابط عمومی شرکت همراه کسبوکارهای هوشمند در محل نمایشگاه بینالمللی تهران برگزار شد.
در پنل تخصصی «نقش کیف پول الکتروینک در توسعه اقتصاد دیجیتال» که در تاریخ 21 مرداد ماه 1403 با حضور داود علیزاده،مدیر کیف پول فراگیر «اوانو»؛ فرشاد صفری، راهبر کسبوکارهای سازمانی «ازکیوام»؛ علیرضا هوشمند، رئیس کمیسیون لندتک انجمن فینتک ایران و میثم بهشتیان، مدیرفناوری اطلاعات بیمه سامان برگزار شد به موضوعاتی از جمله تاریخچه کیف پول، تاثیرات متقابل کیف پول الکترونیکی، اقتصاد مدور، نقش آن در اکوسیستمهای همکارانه و نقش کیف پول الکترونیک در صنعت بیمه پرداخته شد. همچنین در پنل تخصصی «نقش تلکام در صنعت بورس، بانک، بیمه» نیز با حضور محسن تقوی، معاون رشد آسانپرداخت؛ حمید قنبری، مدیر مارکتینگ بیمه سامان؛ سید محسن توفیقی، مشاور مدیرعامل بیمه آسیا و احسان محمدرضایی، مدیر سرویسهای دیجیتال همراه کسبوکارهای هوشمند، به موضوعاتی از جمله ضریب نفوذ تلکام در بیمه، همافزایی و ارتباط میان تلکام و اپراتور و همچنین سرویسهای جدید همراه اول در این حوزه مطرح شد.
داود علیزاده، مدیر کیف پول فراگیر «اوانو»؛ در پنل تخصصی«نقش کیف پول الکترونیک در توسعه اقتصاد دیجیتال» درباره مزایای کیف پول الکترونیک گفت: «این ابزار تراکنش را سریع انجام میدهد، امنیت زیادی دارد، پرداخت بدون اصطکاک را ممکن میکند و کنترل عالی در حوزه مالی برای کاربران به همراه دارد. همچنین تجربه کاربری آسانتری برای آنها به ارمغان میآورد و روش پرداخت را دموکراتیزه میکند.»او افزود: «اکنون سهم اقتصاد دیجیتال در تولید ناخالص ۷.۹ درصد است و قرار است در برنامه هفتم توسعه به ۱۰ درصد برسد. سؤال اینجاست که چگونه به این هدف خواهیم رسید. طبق گزارش «ورد پی»، در دنیا نقش کیفپول الکترونیک در تراکنشهای مالی سال ۲۰۲۳ حدود ۵۰ درصد بوده و پیشبینی میشود تا سال ۲۰۲۷ به ۶۱ درصد برسد؛ این در حالی است که در ایران ۹۱ درصد از تراکنشها با کارتخوان انجام میشود.»
در پنل «نقش تلکام در صنعت بورس، بانک، بیمه» احسان محمدرضایی، مدیر سرویسهای دیجیتال همراه کسبوکارهای هوشمند درباره سرویسهای جدید همراه اول گفت: «یکی از این سرویسها تطبیق موبایل با IP است که توسعه یافته و دیگری لوکیشن با IP است. چنین محصولاتی میتوانند از کلاهبرداری جلوگیری کنند.»
پایان پیام/