Skip to content
  • جشنواره
  • حامیان
  • بازار
  • درباره ما
  • تماس با ما
  • a
  • f
  • i
  • t
  • t
  • y
  • l
بانک اطلاعات کنفرانسهای داخلی و خارجی

بانک اطلاعات کنفرانسهای داخلی و خارجی

پایگاه خبری؛ تاسیس: سال 1398

  • آخرین اخبار
    • اجتماعی
    • فرهنگی
    • گفت و گو
  • کنفرانسها
    • بین المللی
    • ملی
  • فناوری
  • گالری عکس
  • ویدیو
  • یادداشت
  • Toggle search form
  • آغاز به کار کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران بین المللی
  • برانکو سرمربی تیم ملی چین شد بین المللی
  • برگزاری هشتمین کنفرانس بین‌المللی شهرهای هوشمند، اینترنت اشیاء و کاربردها ملی
  • برلین میزبان سی و چهارمین کنفرانس شرق‌شناسی بین المللی
  • پنتاگون در حال بازیابی دومین “شیء” ساقط شده توسط جت های F22 است بین المللی
  • تقابل آنکارا و ناتو، آیا تحقق می پذیرد؟ بین المللی
  • حضور هیأت تجاری کره شمالی در ایران اکسپو بین المللی
  • البرز میزبان عصر امید و نمایشگاه هوش مصنوعی ملی

تأکید عباسعلی کدخدایی بر جایگاه والای آزادی در نظام جمهوری اسلامی

Posted on اسفند 14, 1403اسفند 14, 1403 By editor هیچ دیدگاهی برای تأکید عباسعلی کدخدایی بر جایگاه والای آزادی در نظام جمهوری اسلامی ثبت نشده
دکتر عباسعلی کدخدایی، رئیس همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی)، با تأکید بر جایگاه والای آزادی در نظام جمهوری اسلامی گفت نتایج علمی این همایش باید در سیاست‌های اجرایی کشور اعمال شود.

نتایج علمی همایش باید در سیاست‌های اجرایی کشور اعمال شود

به گزارش پیام کنفرانس دکتر کدخدایی، عضو حقوقدان شورای نگهبان که به عنوان رئیس همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) در نشست هم‌اندیشی با رؤسای دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزش عالی و اساتید دانشگاه سخن می‌گفت، ضمن تبریک ایام خجسته ماه مبارک رمضان و تشکر از آقای دکتر سیمایی صراف، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به خاطر فراهم آوردن زمینه برگزاری این جلسه با روسای محترم دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی گفت: آزادی از جمله شعار‌های اساسی و آرمان‌های ملت عزیز ما در قبل از انقلاب بود و نهضت اسلامی هم که به رهبری حضرت امام رضوان الله تعالی علیه شکل گرفت شعار اصلی‌اش استقلال آزادی و حکومت اسلامی بود یعنی آزادی به عنوان یکی از آرمان‌های مردم در شعار‌های مبارزات قبل از انقلاب مطرح شد و تجلی و تبلور داشت.

دکتر کدخدایی افزود: بعد از پیروزی انقلاب اسلامی هم آزادی در قانون اساسی ما به خوبی تبیین شد و باید درود بفرستیم به روح بزرگ شهدای گرانقدر و کلیه علما و اندیشمندانی که در مجلس بررسی نهایی قانون اساسی زحمت کشیدند از جمله شهید بزرگوار شهید دکتر بهشتی که دو مقوله استقلال و آزادی به خوبی در قانون ما لحاظ شد و ما امروز مدعی هستیم که قانون اساس ما در مقوله آزادی و در مقوله حقوق ملت یک قانون اساسی مترقی و پیشرو است.

رییس پژوهشکده شورای نگهبان با اشاره به اینکه فصل سوم قانون اساسی شامل حقوق ملت است و اصول دیگری هم در این زمینه علاوه بر مقدمه به بحث‌های آزادی و استقلال پرداخته است اضافه کرد: طبیعتا این موضوع یک موضوع شکلی و ظاهری نبود که رهبران دینی ما بخواهند فقط به خاطر خوشایند مردم و شکل‌گیری یک انقلاب یا تحول مطرح کنند. حضرت امام رضوان الله تعالی علیه عمیقا به این مسئله باور داشتند و علما و صاحبنظران ما هم که در حوزه‌های مختلف در انقلاب حضور داشتند به این مطلب اعتقاد واقعی و قلبی داشته و دارند. بعد از انقلاب هم به هرحال در شکل‌گیری نظام جمهوری اسلامی ایران آزادی و حقوق ملت و هرآنچه که به مردم برمی‌گردد به عنوان یک موضوع محوری مطرح بود، چون اعتقاد حضرت امام و مبنای قانون اساسی این بود که ما بدون مردم نمی‌توانیم حرکتی بکنیم و مردم هسته اصلی انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایران بوده و هستند.

رئیس همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) افزود: یکی از اندیشمندانی که در این حوزه نظرات بسیار بلندی دارند و متاسفانه کمتر به آن پرداخته شده است مقام معظم رهبری، حضرت آیت الله امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) هستند که در این حوزه و حوزه‌های دیگر با تکیه بر مبانی و موازین اسلامی اندیشه‌های ناب و بلندی را دارند، اما به دلیل جایگاه سیاسی و اجرایی ایشان ما کمتر به این موضوعات پرداخته‌ایم و کمتر به سراغ این اندیشه‌های بلند و بزرگ رفته‌ایم، اندیشه‌هایی که در اداره کشور می‌تواند راهگشا باشد.

وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) قبل از اینکه به عنوان رهبر عالی نظام جمهوری اسلامی ایران مطرح باشند به عنوان یک اندیشمند بزرگ جهان اسلام تلقی می‌شوند، به عنوان کسی که در این حوزه‌ها سالیان سال قبل از انقلاب و بعد از انقلاب سخنرانی‌ها و نوشته‌های بسیار مهمی را داشتند و نظراتی را مطرح کردند که می‌تواند در حل مشکلات ما کمک کننده باشد.

دکتر کدخدای درباره ضرورت برگزاری همایش بین‌المللی حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در منظومه فکری حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) گفت: حقوق ملت و آزادی‌های مشروع کمتر با نگاه مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی) تبیین شده است و از این جهت تصمیم گرفته شد تا مقوله آزادی‌ها و مقوله حقوق ملت را با تکیه بر مبانی اندیشه‌ای مقام معظم رهبری در مجامع علمی بازخوانی کنیم و آن را ترویج کنیم و نهایتا در دستگاه‌های اجرایی و دستگاه‌هایی که مرتبط با این مسئله هستند برای حل مشکلات از آنها بهره گرفته شود. ترویج اندیشه‌های بلند مقام معظم رهبری وظیفه اخلاقی، دینی، سیاسی و اجرایی برای همه ماست که در نظام مقدس جمهوری اسلام ایران مسئولیت اجرایی داریم یا در حوزه‌های نظری فعالیت می‌کنیم تا بتوانیم با کمک اندیشمندان داخلی و خارجی در بحث آزادی‌ها و حقوق ملت موضوع را به بحث بنشینیم.

رییس پژوهشکده شورای نگهبان سپس افزود: ما توفیق داشتیم که این وظیفه مهم به پژوهشکده شورای نگهبان تفویض شد و بنا شد این همایش و همچنین نشست‌های علمی مرتبط با آن منجر به نتایج علمی وزینی شود که بتواند در اختیار دستگاه‌های اجرایی ذیربط قرار بگیرد برای اجرا و فقط در حوزه نظری و کتابخانه‌ها باقی نماند.

دکتر کدخدایی در خاتمه با اشاره به برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته برای برگزاری این همایش، «بررسی مفاهیم، مبانی و چارچوب حقوق ملت و آزادی‌های مشروع در نظام جمهوری اسلامی ایران و مقایسه آن با سایر نظام‌های حقوقی»، «تحلیل سازوکار‌ها و الزامات تأمین و تضمین حقوق ملت و آزادی‌های مشروع، با تأکید بر ارائه راهکار‌های عملی» و «بررسی دستاورد‌های جمهوری اسلامی در حوزه حقوق ملت و آزادی‌ها، همراه با آسیب‌شناسی وضعیت موجود و ارائه پیشنهادات برای بهبود آن» را سه محور موضوعی همایش برشمرد و از دانشگاه‌ها و مراکز علمی خواست تا با برگزاری نشست‌های علمی و ارائه مقالات پژوهشی، در غنای علمی این همایش سهیم باشند.

انتهای پیام/

بین المللی Tags:پژوهشکده شورای نگهبان, حقوق ملت و آزادی‌های مشروع, عباسعلی کدخدایی

راهبری نوشته

Previous Post: از هر ۱۰ ایرانی یک نفر حیوان خانگی دارد
Next Post: «دراگون کوپایلوت»؛ نخستین دستیار صوتی هوش مصنوعی برای پزشکان

مطالب مرتبط

  • رزمایش مرکب کمربند امنیت دریایی ایران، چین و روسیه در شمال اقیانوس هند 22 اسفند 1402 آغاز می شود بین المللی
  • رئیس سابق دانشگاه صنعتی شریف عضو آکادمی علوم جهان شد بین المللی
  • پنتاگون در حال بازیابی دومین “شیء” ساقط شده توسط جت های F22 است بین المللی
  • نخستین بندر فضایی اروپا افتتاح شد بین المللی
  • آغاز به کار کنفرانس بین‌المللی انجمن رمز ایران بین المللی
  • مدل‌های عملیاتی تجاری جدید برای پیشبرد فناوری علوم زیستی مورد نیاز است بین المللی

دیدگاهتان را بنویسید لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نیازمندیها

فرزندان ری/ فرهنگ پذیری/ آشپزی امروز/ گروه رسانه ای متا/ چشم انداز رسانه ای ایران

موضوعات داغ

chat gpt آلودگی هوا آندره گالستیان احمد قیومی فرماندار تهران ارتباط امروز ارتباط تک اسپیس ایکس امنیت اجتماعی امور اجتماعی انتخابات مجلس شورای اسلامی انتقال خون اندی جاسی ایلان ماسک بنیاد علوی بهمن علی بخشی بوئینگ 787 تاریخچه زلزله های تهران تاکتیکهای روابط عمومی تایتانیک توییتر جف بزوس جیمز کامرون حقوق کاربران خانواده و فرهنگ دانشگاه علوم پزشکی دزفول رزمایش اقتدار 1402 روزنامه نگاری الکترونیک زینب رستمی شب چراغ شبکه های اجتماعی شرکتهای دانش بنیان ایرانی طرح تحول سلامت علم و فناوری فناوری اطلاعات مارک زاکربرگ مایکروسافت محمد حسن اسدی طاری محیط زیست معرفی کتاب مهندسی پزشکی هادی طحان نظیف هوش مصنوعی والت دیزنی وحید خاوه ای کیش‌اینوکس 1403
logo-samandehi
https://ertebatemrooz.ir/news-press/uploads/2021/02/radio.mp3
  • The MEK’s forbidden family bonds part 02
  • Guardian Council member tours Tehran Times anniversary exhibition
  • Spokesman Visits "Tehran Times Reports..."
  • Kandelous: where ancient roots meet a sustainable future 
  • The MEK’s forbidden family bonds part 01
  • پنج توصیه برای رسیدن به مدیریت اتاق خبر یادداشت
  • در نشست اقلیمی مصر برای ایجاد صندوق «زیان و خسارت» توافق شد بین المللی
  • درخشش داوران ایرانی در دیدار ازبکستان و قرقیزستان اجتماعی
  • آینده‌نگری فرصتی برای رشد یا تهدیدی برای بقا؟! یادداشت
  • سووشون فرهنگی
  • انفجار فضاپیمای استارشیپ برای دومین‌ بار متوالی فناوری
  • راهنمای خرید توری سرند و قطعات سنگ شکن | بررسی قیمت و ویژگی‌ها بازار
  • لازمه خبرنگار شدن داشتن پشتکار و تجربه است اجتماعی

Copyright © 1404 بانک اطلاعات کنفرانسهای داخلی و خارجی.

Powered by PressBook News WordPress theme